Lillisarna är nu 3 månader

I torsdags blev våra Lillisar 3 månader. 
 

Dagen firades med att ta oss upp till Stockholm igen - Lillisarnas favoritsyssla - Not! De skriker som två stuckna grisar 98% av tiden i bilen, resterande 2% sover de.
 
Jag förstår inte vad problemet är med bilåkandet, har inget minne av att killarna hade det på detta viset. Den enda gången det har gått bra är när vi åkt och de sover sitt långpass, då sover de igenom hela bilresan. Men man är ju sjukt nervös att det ska vara stopp någonstans på vägen så vi blir ståendes, då vaknar de direkt och gastar.
 
Jag trodde att vi som måste pendla skulle bli förskonade med två barn som kom till ro i bilen - men det finns kanske någon däruppe som tycker att vi borde sluta med detta farande ;-)
 
Så galet fort de här tre månaderna har gått. Det är skönt på sätt och vis ändå för jag måste erkänna att det har varit tufft. Det går liksom inte att föreställa sig att få två bebisar samtidigt. Att själv försöka ta hand om dom på ett sätt som man tar hand om en bebis är omöjligt för man har bara två händer och en famn. Så det är alltid någon Lillis som tappert får vänta vilket borde ge dem en otroligt stor portion av tålamod och en stor förmåga av att kunna dela med sig och att vänta på sin tur här i livet. 
 
Vissa dagar när det är riktigt tufft då känner man sig ensammast i världen men så igår när vi var inne på BVC för att göra vår sedvanliga amningspaus i deras amningsrum när vi var på stan så träffade jag en tvillingmamma som har två killar på 5 månader - äntligen någon som förstår och som också har kämpat sig igenom dessa första månader då det normalt sett är tufft med bara en liten bebis. 
 
Jag var för trött för att ha en hjärna som funkade dock så jag tappade helt fokus och glömde bort att ta hennes mail eller telefonnummer, det skulle vara väldigt kul att lära känna några som också har tvillingar i ungefär samma ålder. Får kolla upp det med hjälp av vår BVC sköterska nästa vecka.
 
 

Pixie "Pärlan" 3 månader är en liten lugn tjej som väger runt 5,7 kg. Hon suger gärna på sina händer, är social och pratar med allt och alla. Hon gillar att sitta i knät och gosa, helst med TVn på så hon kan smygkika lite. Babygymet är en av hennes favoritplatser. Hon blir trött på en 100-dels sekund och är inte mamma och pappa med och lägger henne genast så skriker hon som en galning.
 
 

Hollie "Skatten" 3 månader är en temperamentsfull 5,9 kg tung liten tjej. Hon älskar också att suga på sina händer och är en fena på att greppa sakerna i sitt babygym. Hon följer sin pappa noga med blicken för varje steg han tar. Hon är en riktig mammagris och skulle nog helst krypa in i mammas mage igen om hon fick. Babysittern är hennes bästa vän när mammas famn är upptagen.
 
Vi skulle försöka ta ett fint 3 månaders kort tillsammans. Mammi jobbade grymt på att få bebisarna att skratta och att få sig själv hyfsad. Det hela slutade med att Pixie ändå ser lite glad ut, jag själv konstig och Hollie blev helt vansinnig - jag gav upp tillslut.
 
 
Bättre lycka blev det att försöka fånga bara Lillisarna - Hollie tröttade även denna gång men gäspade tillslut bara.
 
 
 
Moster
2014-09-20 @ 17:40:43

Mosters sötaste tjejer!! ❤️Ser så mycket Engla Wilma och Dexter i dem! Både i utseendet och personligheterna! Älskar er till universums slut och tillbaka!!💕 Puss😍

Svar: Vi älskar er - längtar tills vi ses igen ❤️
mamadeluxe.blogg.se

Anonym
2014-09-20 @ 19:16:46

Så söta de är! Jättefina bilder! Kram💗

Svar: Tack 💗 Kram
mamadeluxe.blogg.se

Anton Ringman
2014-09-21 @ 00:26:59

Jätte söta bilder...

Svar: Tack vad gullig du är 😊
mamadeluxe.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mama deluxe

En blogg om livet som fräsig fru, tvillingmamma, alla andra mammaroller och allt däremellan.

RSS 2.0