Fin besök

Idag har vi haft fin besök av lilla söta Axel och min fina barndomsvän Turid.
 
Så galet att vi nu sitter här Turid och jag, den ena med en liten i famnen och den andra med två Lillisar i magen och pratar förlossningar, graviditeter, amning och allt annat i familjelivet.
 
Det trodde vi aldrig för 18 år sedan när vi tillsammans med en tredje tjej delade en liten etta med kokvrå på 30 kvadrat där vi åkte rullskridskor inomhus, partajade till klockorna stannade, rökte som borstspindlar och levde här och nu.
 
Nu var det drygt ett år sedan vi sist sågs då Turid har flyttat från Stockholm ända upp till Järvsö.
Vad konstigt, sist vi träffades drack vi vin, var på "pickalurven" och feströkte, nu sitter vi här som värsta renlevnadsmänniskorna med fruktsallad, caffe latte och den yrsel vi kommer över nu förtiden beror trötthet och ingenting annat ;-)
 
Det känns väldigt tomt att inte ha henne nära längre och otroligt kul att äntligen få ses igen.
Något som alltid har varit så otroligt skönt med Turid är att oavsett hur lång tid det har gått mellan gångerna vi träffats så känns det som om det ändå var igår vi sågs, vi kan liksom ta upp tråden igen och fortsätta där vi var för ett år sedan. Sedan är hon ju världens mest snälla och naturligaste människa som jag verkligen kan vara mig själv med, hon är en väldigt fin vän och nu har hon blivit en toppen mamma till lilla Axel.
 
Hoppas att det inte dröjer för länge tills vi ses nästa gång och då kommer Lillisarna vara med :-)
 
 

Axel är en riktigt liten söt charmör
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mama deluxe

En blogg om livet som fräsig fru, tvillingmamma, alla andra mammaroller och allt däremellan.

RSS 2.0