Årets bästa dag?

 
 
Idag slutade mina älskade små killar skolan. Dom har kämpat på så bra under året och fått fina betyg och omdömen :-) Heja mammas godingar!
 
 
 
 
Alve tackades av med ros och kram av fröken, som nästa år får en ny lärare när han börjar fyran.
 
 
 
Klassen hann lyxa lite med glass också :-)
 
 
 
 
Själva firade vi in sommarlovet med jordgubbar och glass och hade en riktig mysig dag. Barbamamman låg egentligen mest i solstolen och sov, det är ungefär max jag orkar om dagarna.
 
 
 
En selfie innan vi skildes åt när mammatiden var slut och pappaveckan börjar. Två pigga killar och en mamma som är så trött och har galet ont, därför kanske det inte riktigt gnistrar om mig :-)
 
 
Efter en sån här mysig dag drog Hjärtat och Peppen upp till nya lägenheten i Stockholm. Det här var nog sista turen upp hit innan Lillisarna kommer för nu går det inte att sitta säkert i bilen längre då Barbamamman får ha en liggande position på sidan för att ens klara av att åka bil längre än en halvtimme. Det är så trångt åt Lillisarna nu så de blir helt galna så fort jag sitter upp och får sin mamma att se stjärnor av smärtan som kommer när de försöker att ta plats.
 
 
Kvällsmiddagen smaskade vi i oss på Due Fratelli. En fantastisk liten italiensk kvartskrog runt hörnet från vår lägenhet som har galet goda pizzor och deras andra rätter smakar säkert minst lika gott. 
Denna kan vi varmt rekommendera :-)
 
 
 

 
Min fina Peppe överraskade med de här fina rosorna på kvällskröken - som en liten kämpa-på-med-Lillisarna-sista-tiden-tröst :-)
 
I morgon ska vi på första besöket på Karolinska och förlossningssamtal, det ska bli spännande :-)
 
P.s. Peppen undrade precis om Lillisarna verkligen finns på riktigt eller om de bara är ett skämt - han tycker att de segar väldigt mycket med att komma ut.
 
Vi kanske måste pröva det roligaste tipset för att få igång förlossningen som vi fått av en av alla barnmorskor som vi träffat under graviditeten - Champange och Sex, känns som en väldigt bra fredagsaktivitet ;-)
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mama deluxe

En blogg om livet som fräsig fru, tvillingmamma, alla andra mammaroller och allt däremellan.

RSS 2.0