Att sitträna en tvilling och all annan dubbelträning

Att ha tvillingar innebär att man måste inneha en hel del uppfinningsrikedom för att lyckas med saker och ting när man är ensam med dem på dagarna. Det går åt en hel del energi till att klura ut hur vi ska göra olika saker och ting så att Lillisarna och jag kan ha en så normal vardag som möjligt.
 
T ex hur sittränar man två bebisar samtidigt? De måste ju få samma chans och lika mycket tid som en enkelbebis skulle ha fått - annars kommer de ju inte kunna sitta förens de är typ 8 månader, gå när de är två år och läsa när de är 10. Så det gäller för Mammi och Pappi att hitta alla hjälpmedel och genvägar som finns. 
 
Så idag kändes det som om att Lillisarna var mogna för att testa Bumbon.
 
En aningens skeptisk Hollie är först ut att testa - en sådär nöjd tjej och hon lyckas tillslut välta sig ur den bakåt - hon är stark vår lilla skatt.
 
Pixie kändes mer som om hon tyckte att den var schysst - dock behöver hon bli mer stadig i nacke och rygg, det var ett rätt jullrigt test.
 
Den kommer att bli perfekt när de vant sig efter lite träning och kanske att vi borde skaffa en till:-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Vi kämpar också på med att krypträna - dvs ligga på mage. Denna aktivitet har alltid killarna hatat mest av allt. De har stånkat, stönat, gnällt och tillslut illvrålat liggandes stirrandes rakt ner i golvet. Å andra sidan har killarna aldrig krypit heller utan hittat sin alldeles säregna stil hoppandes och släpandes på rumpan istället.
 
Men Lillisarna verkar ändå tycka att det är ok i si så där 3 minuter i varje fall innan de drar i gång sitt sedvanliga gastande. Så det finns hopp om att dessa små töser ändå kanske skulle kunna tänka sig att krypa.
 
 
 
Och så här ser det ut en helt vanlig dag hemma i Stockholm där avsaknaden av både städ- och tvätthjälp nu starkt växer lika fort som tvätthögarna som Lillisarna leker bland samtidigt som Mammi tar sig en kopp kaffe på golvet - riktigt fredagsmys med andra ord.
 
 
Vi har också pimpat Buggan i sin vinterskrud (dvs bytt ut solskyddssufletten). Så nu stoltserar vi med en helsvart vagn vilket är rätt praktiskt med tanke på säsongerna vi ska igenom nu och också hur mycket som vi sliter, släpar och använder vagnen. Jag tycker att den blev väldigt snygg också i helsvart.
 
 
 
 
 
Anonym
2014-10-18 @ 08:36:06

Du skriver mycket fint och fantasifull!! Vi älskar att läsa dina alster!

Svar: Tack vad roligt att ni gillar min blogg😊
mamadeluxe.blogg.se

Anonym
2014-10-18 @ 08:36:06

Du skriver mycket fint och fantasifull!! Vi älskar att läsa dina alster!

Lise
2014-10-18 @ 14:48:58

Duktiga ni är med era två godingar! Ett jätte jobb förstår jag! Stora dom har blivit! Kram

Svar: Tack Lise, vad snäll du är 😊💕
mamadeluxe.blogg.se




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mama deluxe

En blogg om livet som fräsig fru, tvillingmamma, alla andra mammaroller och allt däremellan.

RSS 2.0