En väldigt mysig barnhelg - var det den sista med "bara" 4 barn?

Denna helg har vi bara haft det lugnt och skönt med barnen. Kan det vara så att vi alla sex kände på oss att det troligtvis var den sista helgen ensamma tillsammans innan Lillisarna kommer? Den var i vilket fall som helst den mest harmoniska och härliga någonsin :-)
 
I går var Alve på Gokart-kalas och körde Gokart för första gången i sitt liv. Det var en väldigt nervös kille som absolut inte skulle köra som gav sig iväg med hängande axlar. Väl där så fick han på sig utrustningen och tvingade mer eller mindre ner sig själv i en Gokart. 
 

Starwars inspirerad hjälm hjälpte troligtvis till :-)
 
 
Efter två premiärvarv i krypfart och kanske inte riktigt rätta gnistan så var det som om djävulen flög i honom - hornen växte ut. Kompisarna var totalt chanslösa resterande varv i tävlingen. Vad roligt att se att han tillslut gav sig själv en chans - mammas duktiga kille - med kanske ett litet för tveksamt självförtroende vissa gånger.
 
 
 
Nu har vi en liten kille som är sugen på att köpa en egen Gokart - så morfar, du får börja mecka igen ;-) 
 
 
I lördags bjöd Ante och Loppis på egna mini hamburgare till lunch - guda goda var de. Synd bara att jag missade att ta kort på dem. 
 
I söndags var det Alve som stod för matlagningen på lunchen - ägg och bacon. "Mamma, det här var det godaste jag har ätit". Inte så dumt att barnen får göra sin egen mat, verkar som om aptiten är större då :-)
 
 
 
 
Det är väldigt roligt att se att barnen nu äntligen tycker att det är roligt att laga mat och baka eftersom både Peppen och Hjärtat har det som intresse nummer 1 och nu kan vi få med barnen i det hela. Tror att de har blivit sporrade av "Sveriges yngsta mästerkock" som de har sett på TV.
 
Så tusen tack TV4 för en fantastisk programidé för oss föräldrar ;-)
 
 
 

 
Peppen och Hjärtat kom också på hur vuxna ska få ha chokladbollarna i fred för barnen. Doppa dem i mörk choklad innan de rullas i cocos.
Galet gott men ingen favorit hos våra barn = vi får 90% för oss själva, he he he ;-)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mama deluxe

En blogg om livet som fräsig fru, tvillingmamma, alla andra mammaroller och allt däremellan.

RSS 2.0