Lillisarna 7-9 veckor

Här är ett gammalt inlägg som jag missat att publicera :-) 

De sista två pappalediga veckorna som Peppen hade hann vimed en massa roliga saker även fast livet som tvillingföräldrar börjar ta ut sin rätt. 


En picknick i parken med Lillisarna på vår bröllopsdag den 3 augusti. Tänk, för ett år sedan kunde vi absolut inte föreställa oss att vi skulle vara 4 som firade den ihop :-)

En dag tillbringade vi på tillsammans med älskade lillasyster och hennes underbara familj på Älgö.


Lilla Dexter har nu blivit stor och knatar runt hela dagarna


Skeppohoj ute på ÄlgöSöta Engla som sjöjungfru Goa Wilma också som en liten sjöjungfruDagen avslutades med hämtpizza och rena familjen Taikon med ungar överallt i vår 40 gradiga varma lägenhet. 


Två kvällar var vi och hälsade på syster i Märsta och fick chansen att träffa min goa faster Lise och hennes man som var på besök


Syster tränar inför barnvakteri av Lillisar


Äntligen hann vi med och knäppa en bild på en skrattande Pixie
Som tvillingförälder sniker vi in oss på allt som är gratis och har hämtat ut ett antal olika "Baby boxar" med gratis varuprover. Den bästa (förutom Liberos där man får ett helt blöjpaket) är den som kommer från Apoteksgruppen som innehåller väldigt bra grejor och mycket bra rabattkuponger.
Kolla in mina långa ögonfransar - mamma är avis :-) Pappa och Hollie


Pixie i fin klänning som hon har fått av moster och morbror


Hollie i fin klänning som så snäll moster köpt.


Så här fina och glada är vi i bodiesarna vi fått av kusinerna Greta och Cornelia. Det var lite för varmt för att också ta på mysisarna.Senaste Blocket-fyndet - bästa babysittern ever som passar från nyfödd och uppåt också fantastisk smart att fälla ihop och få med när man reser. 500 pix istället för 1400 kr som den kostar som ny. 


Efter 6 veckors semester på Mallis kom våra goa vänner Kent, Heidi och lilla Lykke tillbaka. Så en pannkaks-dejt på Sirap hann vi med. Dessa otroligt söta klänningar från Earthchild fick Lillisarna av dem.
Ett mer funktionellt och snyggt regnskydd har vi införskaffat till Buggan - ett läckert åk blev det.
Fyndade oxå snygga haklappar på Elodie Details för 20 kr (!) styck :-)Vi var hela sista Peppens pappalediga helg och tittade på när Alve hade fotbolls cup. Det funkade kanon med Lillisarna i vagnen hela dagarna trots dåligt väder. Vi fick ta skydd under tak när det var dags för amning och blöjbyte - tur att det fortfarande var varmt ute.Lite kusinbus hann vi med i pauserna tillsammans med Lowa.Alvin och Hollie gosar 


Pixie och jag har dragit oss undan från kaoset på nedervåningen upp till Alves lugna vindsrum.


Det var otroligt mysigt och skönt att få de här 9 veckorna tillsammans hemma med Lillisarna - hade önskat att det fanns möjlighet till fler veckor - och jag är otroligt glad och tacksamt för de nio veckorna :-) 
Lise
2014-08-26 @ 18:30:05

Jätte trevligt att träffa er i sommar i stockholm och hos Sara o Jimmy! Tack för visningen i lägenheten. Mycket trevligt var det! Kram Faster Lise

Svar: Det var supermysigt att träffas. Hör av er när ni är sugna på att komma till oss i Bråten 😊 Kram
mamadeluxe.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mama deluxe

En blogg om livet som fräsig fru, tvillingmamma, alla andra mammaroller och allt däremellan.

RSS 2.0