Lillisarnas förlossning del 1

I morse vid kl halv åtta så började Lillisarnas födelsedag med att ringa Karolinska och få en tid som vi skulle få komma in och börja sätta fart på dem. Sista bilden på magis

Kl 10 var vi här och möttes av glad personal och hann med att prata om hur det är att ha tvillingar med en av sköterskorna som själv har två tvillingtjejer som nu är 13 år.

Blodprov o blodprov har tagits. Och nu ligger vi och väntar på att CTG registreringen ska bli klar innan det är dags att ta hål på 1:ans hinnor.


Detta är inte Peppens favoritställe. Det är en del kvinnoskrik i korridoren och Peppen blir stel som en Pinne varje gång. Undrar hur det blir när Hjärtat ska börja gasta?

Vi har bara varit här i en timme och Peppen har redan två funderingar:-) Hur lång tid kommer det här att ta? Vad ska vi äta till lunch? 

Han försöker sysselsätta sig med att surfa efter tvättmaskin till lägenheten, ny båt och vad BB står för. Det kan bli en lång dag för Peppen:-)Nu ska de kolla Lillisarna och sedan ta hål på hinnorna:-)

Bea
2014-10-06 @ 18:06:24
URL: http://familjenramstedt.blogg.se

Hej, snubblade över din blogg när jag "kollade in" tvillingarmagar på google :) Jag väntar tvillingar nu och är lite nojig över hur stor jag kommer bli. Jag har tre barn (7,8 och 10 år) och nu skulle det bli en liten sladdis. Det visade sig bli två :) Inser nu i v 17 att jag är lika stor som jag var i v. 29 när jag väntade mitt första barn. Hur mycket gick du upp i vikt? Födde du vaginalt eller med snitt? Kram Bea

Svar: Hej Bea, Vad roligt att du har hittat hit😊 Du får gärna ge mig din email så ska jag försöka svara på dina frågor😊 Såg på din blogg att du är med i LC, vad roligt, jag är själv en gammal eLCa men fick pga tidsbrist gå ur i våras. Kram Jennie
mamadeluxe.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Mama deluxe

En blogg om livet som fräsig fru, tvillingmamma, alla andra mammaroller och allt däremellan.

RSS 2.0