Lillisarna flyger

För två veckor sedan gjorde Lillisarna premiär i luften. En kort och intensiv flygtur fram och tillbaka över dagen till Göteborg blev det för att delta när Peppens fina morfar som jag aldrig hann träffa skulle begravas. 
 
Tänk att få leva ett 95 år långt liv och få vara frisk, pigg och kry för att sedan lungt och stilla få somna in. 
 
En mycket vacker cermoni var det och väldigt trevligt för mig att få träffa Peppens härliga släkt och att framförallt få ta med Lillisarna till Peppens mormor som också nu har hunnit bli 95 år.
 
 
Hollie och Pappi på väg till Götlaborg.
 

Mammi och Pixie tuggar sig igenom resan.
 
 

Mormor Kerstin och Pixie
 

Mormor och Hollie
 
 
Tappra Lillisar i slutet av en lång dag försöker sysselsätta sig på Landvetter i väntan på planet hem.
 
Att flyga med två så små var en upplevelse. Så sjukt varmt, trångt och rätt knepigt att hålla dem lugna i samband med landningen då de börjat tröttna och också hatade att vara fastspända.
 
Men som Gunde säger "Ingenting är omöjligt" - klart vi skulle flyga med dem igen med lite bättre planering och också nu med lite erfarenhet.

Kan det bli värre?

I natt tog Lillisarna guld och silvermedalj i klassen "Sov så lite du kan".

De somnade in vid 22.30 igår kväll efter gediget kämpande av mig och Peppen. 

Den första Lillisen slog upp ögonen vid halv ett (2 timmars sömn på raken är väl alltid något). Efter det så var vi vakna av och till då Lillisarna bytte av varandra fram tills klockan slog halv sju i morse. Helt ärligt - vad är det för fel? Nu fick de i och för sig sin andra vaccination i går vilket bidrog med feber och ledsna bebisar, men ändå. 

Dagen har inte heller löpt på bra för mig och Lillisarna med sömnen. 

Så nu tog vi bilen tillslut så de somnade så här sitter jag på parkeringen utanför Antes skola och bloggar medans jag väntar på att hans utvecklingssamtal ska börja. Jag skulle lätt kunna bara blunda och somna på fläcken, så sjukt trött och energilös. 

Hur sjutton ska vi orka? 

Nu kommer den där "Natt-Nannyn" allt närmare oss känner jag.

Tjejbesök

Igår var mina goa tjejkompisar Ida och Johanna och besökte oss.
 
 
 Lillisarna fick två jätte söta joggingdressar av dem, vi käkade god mat och hade en galet härlig kväll med mycket skratt, framförallt när det var dags för det obligatoriska "tvillingar-i-knät-kortet"
 
 
 
 Tre bebisar och en sån fin Mammi
Lillisarna gosar med sin nya kompis i Idas mage
 
 
 
Lillisarna och framförallt Hollie (som annars är grymt mammig) trivdes väldigt bra hos Johanna = framtida barnvakt :-)
 
Lillisarna visade sig verkligen från sin sämsta sida och gastade sig igenom hela besöket. De hade inte någon som helst strategisk tanke om att visa sin soligaste och sötaste sida vilket kan ge enorma fördelar när det gäller framtida barnvakt. 
 
Ida och Johanna lämnade oss troligtvis en aningens svettiga efter allt jonglerande fram och tillbaka med små sura Lillisar. Möjligt att Ida drömde mardrömmar i natt om att det kommer ut två istället för en ur hennes mage också ;-)

Mama deluxe

En blogg om livet som fräsig fru, tvillingmamma, alla andra mammaroller och allt däremellan.

RSS 2.0